Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання VII сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 22.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 1196

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання VІІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

 

  До початку пленарного засідання депутатські комісії         провели спільне засідання.Фото без опису

 

 

 

 За результатами розгляду, до поряду денного сьомої сесії міської ради було рекомендовано додатково включити питання щодо затвердження описів печаток так штампів старостам Знам’янської міської територіальної громади; 
надання дозволу на виготовлення технічної  документації  з нормативної  грошової  оцінки земель населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади: міста Знам’янка, сіл Петрове, Сокільники та Новоолександрівка (смт. Знам’янка Друга має діючий відповідний документ); 
припинення договору оренду та надання згоди КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на укладення договору оренди з ПрАТ «Ліки  Кіровоградщини» на  приміщення, що  знаходиться в Знам'янській Другій селищній амбулаторії загальної практики сімейної медицини під розміщення аптечного пункту. 
Обговорили депутати й уточнений проєкт рішення щодо розташування відділень міської лікарні ім.А.В.Лисенка та Знам’янського МЦПМСД Знам’янської міської ради.
На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих знам'янчан у зоні АТО та подвиг учасників Революції Гідності.
За результатами роботи міською радою взято до відома звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік та звіт щодо здійснення державної регуляторної політки за 2020 рік. Зі змінами та доповненнями набрали необхідної кількості голосів та були затверджені Положення про громадський бюджет Знам’янської міської територіальної громади та програма Громадського бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. 
Після тривалого обговорення питання внесення змін до минулорічного рішення міської ради щодо надання дозволу на виготовлення ПКД з реконструкції приймального відділення (уточнення адреси робіт - вул. Гагаріна,27-Т)  та надання дозволу на коригування проекту, відповідне рішення було затверджено більшістю від присутніх на засіданні депутатів. 
Рада затвердила перелік розташування відділень КНП «Знам’янська міська лікарня імені  А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради та КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради та перспективний план їх розвитку на 2021-2025 р.р. 
Депутати внесли зміни до персонального складу постійних комісій ради, а саме: виключили з їх складу, у зв’язку з достроковим припиненням повноважень, Олега Гребенюка, Лілію Меренкову, Галину Шевченко, та включили до складу постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва депутатів міської ради Ігоря Качанова та Олександра Роздобудька, депутатка міської ради Світлана Бабаєва увішла до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку. 
Затверджено Порядок врегулювання реального та потенційного конфлікту інтересів, у разі їх виникнення, в діяльності Знам’янського міського голови, депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області та членів її виконавчого комітету.
Розглянуто питання регулювання земельних відносин та інші. 
Підтримано 10 депутатських запитів, більшість з яких стосуються питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста. 
    Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».
Участь у роботі сесії міської ради взяли 25 депутатів міської ради, в.о. керівника Знам’янської місцевої прокуратури Володимир Ізотов, в.о. начальника Знам’янського районного управління Головного управління Дерпродспоживслужби в Кіровоградській області Сергій Манько, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, лікарі КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, заявники, представники ЗМІ.

Відділ забезпечення діяльності
міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень