Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підписано Угоду про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської міської організації ветеранів України

Дата: 18.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 1342

Фото без описуУ залі засідань міської ради за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, заступника міського голови Дмитра Молодченка, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської,  старости Знам’янської міської територіальної громади (селище міського типу Знам’янка Друга, село Водяне) Галини Шеченко, старости Знам’янської міської територіальної громади (село Петрове, село Сокільники, село Новоолександрівка) Леоніда Шульги  і представників Знам’янської міської організації ветеранів України (голова Ганна Бабійчук) відбулося спільне засідання міської Ради ветеранів. Основний меседж зустрічі -  "Шана, повага і підтримка".

На початку зустрічі Ганна Олексіївна привітала Володимира Феліксовича з обранням та запевнила у підтримці зі сторони ветеранських організацій міста. Вона також зазначила, що робота  міської організації ветеранів України направлена на вирішення соціально важливих питань ветеранів, захист їх правових та економічних інтересів, тощо. Всі ці питання обговорюються на семінарах та зустрічах з керівниками різних організацій та установ міста.

У ході зустрічі обговорили питання, що стосуються соціального забезпечення, спільних заходів, реконструкції меморіального кладовища під гаслом "Ніхто не забутий - ніким не забутий", привітань до ювілейних дат. Також, представники організації спільно з владою окреслили основні напрямки роботи на 2021 рік.

Фото без описуОчільник громади запевнив, що міська влада і надалі продовжить підтримувати ветеранів у вирішенні всіх питань з боку міської ради та її виконавчого комітету.

Результатом зустрічі стало підписання документу, який визначає домовленості між органами влади й місцевого самоврядування та ветеранською організацією – Угоду про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської  міської організації ветеранів України.

Предметом угоди є розробка і практична реалізація спільних проєктів сторін з метою виконання різних завдань окрема:

  • забезпечення соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни;
  • поліпшення взаємовідносин між виконавчим органом міської ради, її структурними підрозділами та міською Організацією ветеранів України;
  • підготовка на основі взаємних консультацій на розгляд виконавчого комітету, міської ради питань або рішень, спрямованих на забезпечення діяльності міської ради ветеранів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень