Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Перемога на фізкультурно-оздоровчих змаганнях «Спортивна зима»

Дата: 18.02.2021 08:16
Кількість переглядів: 1265

Фото без описуКіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» став ініціатором фізкультурно-оздоровчих змагань «Спортивна зима».

Проводився обласний конкурс «Спортивна зима» і в соціальній мережі Фейсбук, де взяли участь майже 200 публікацій з 26 територій області. Учасники «Зимових розваг» порадували організаторів цікавими зимовими активностями. Лижі, санчата, ковзани, зимовий волейбол і футбол, цікаві естафети, сніжні битви та відкриті уроки на свіжому повітрі були представлені на конкурсі.

В особистому заліку цього конкурсу серед дорослих одержала Знам’янчанка  Тетяна Савченко. 

Фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима» проведено 16 січня на новозбудованій льодовій ковзанці «Шайба» в м.Олександрії.

Вже традиційно у Фіналі збираються кращі представники територій, переможці І етапу обласних заходів «Спортивна зима», які проводилися по всій області протягом січня-лютого 2021 року.    Учасниками змагань стали сім шкільних команд-переможниць попереднього етапу. Кожна команда була представлена шістьома школярами, учнями 5-9 класів.

Команди взяли участь у трьох естафетах за результатами яких визначалися переможці у кожній із груп: 
-    «Хто швидше» - основним завданням якої було – по черзі, всією командою, висипати в покришку кубики, а потім зібрати їх;
-    «Снайпер» - естафета на влучність, де за кожне влучне попадання на певну відстань, команди заробляли бали, 1-3 відповідно;
-    «Переправа» - найцікавіша та найскладніша естафета з використанням мотузок та покришок, за допомогою яких двоє учасників команди перетягували інших на свій край ковзанки.

Загалом було дуже енергійно, цікаво та весело.

Наше місто представляла команда учнів НВК «Знам’янська ЗШ I-III ступенів №2-ліцей». Діти хоч і різного віку, але одразу проявили себе як злагоджена і дружна команда, в якій вирували  взаємопідтримка, повага одне до одного, прагнення до перемоги. В пригоді стали такі навички як гарне володіння ковзанами, влучність, кмітливість, а також злагодженість, спортивна наполегливість та азарт. Ми дуже вдячні вчителям фізичної культури   Олександру Булаху  та Тетяні Шкамаріді за активну участь у  І етапі  (на місцевому рівні) обласних фізкультурно-оздоровчих заходів “Спортивна зима”, та за гарну підготовку учнів до ІІ етапу. Саме вони виховують в дітях спортивний інтерес, волю до перемоги, пропагують здоровий спосіб життя.

Перемогу виборювали: Андрєєв Олександр, Голубничий Леонід, Голубнича Поліна, Єніна Валерія, Овчарова Тетяна, Сопов Дмитро. 

Супроводжувала  команду начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я  Руслана Ладожинська. 

Юні спортсмени зі Знам’янки вибороли  І призове місце  серед досвідчених міських команд. Кубок, дипломи та медалі дітям вручив директор обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Дмитро Янчук.

Вітаємо наших учасників і бажаємо подальших спортивних здобутків!

Докладніша інформація за посиланням:
https://www.facebook.com/sportforallkir/?ref=page_internal

https://www.youtube.com/watch?v=G4JKwMORJf8&feature=share&fbclid=IwAR0tcSsqi0R2dnNirf1fGSijez182_BpUxyP1f_HQd3oiq1ZPjQMohWu92w 

https://www.youtube.com/watch?v=1cFgEFy3l78&feature=share&fbclid=IwAR3xP7A3QCboyeyWU9QDXAeso6-TUzgisKeXM0vEUlfqkNrlTAmvqh6iDNA

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров’я



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень