Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 17.02.2021 13:47
Кількість переглядів: 1385

Фото без описуЗа участі  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко відбулося засідання зазначеної комісії міської ради

Комісія розглянула питання, що запропоновані міським головою до розгляду на позачерговій VI сесії - щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади,  та черговій  VII сесії міської ради  (крім питань регулювання земельних відносин).

Під час розгляду проєкту рішення «Про затвердження переліку розташування відділень КНП «Знам’янська міська лікарня імені  А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради та КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради», депутати заслухали пропозиції, які надійшли від працівників лікарні і були підготовлені за результатами зборів членів трудового колективу даного закладу; підняли питання вартості робіт з реконструкції приймального відділення та коригування проектно-кошторисної документації, а також необхідності проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора зазначеного закладу охорони здоров’я.

Під час обговорення проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік»» відповідно до якого запропоновано, у тому числі, передбачити кошти на співфінансування об’єкту «Реконструкція дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок» корпус 2 по вул. Чайковського,15 у м. Знам’янка Кіровоградської області. Коригування» у сумі 799720, 00 грн., було проінформовано, що коригування документації буде враховувати вже виконані раніше роботи  по влаштуванню опалення, заміні вікон. Міський голова відзначив, що питання розташування секцій  велоспорту та греко-римської боротьби, які тренуються у приміщення 2 корпусу ДНЗ №7 «Козачок» по вул. Чайковського,15, вивчається. Для цього розглядаються можливі варіанти їх розташування в існуючих приміщеннях, що перебувають на балансі відділу освіти (приміщення малого спортивного залу ЗШ №3, стадіону тощо). Депутати обговорили  інші зміни до бюджету, що стосувалися виділення додаткових коштів, а саме: придбання машини дорожньої комбінованої; виготовлення проектно-кошторисних документацій, що у подальшому дасть можливість пропонувати їх реалізацію на умовах співфінансування за рахунок коштів бюджетів різних рівнів (обласного, державного); збільшення призначень на зимове утримання доріг комунальної власності та інші.

Заслухано звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік та рекомендовано винести його на розгляд міської ради.

У ході обговорення проєкту програми Громадського бюджету висловлено думки щодо встановлення інших граничних відсотків загального обсягу Громадського бюджету; розробки механізмів реалізації проєктів самими переможцями та інші.
Заслухавши інформацію щодо проєкту Програми правової освіти населення депутатами були підняті питання підвищення кваліфікації працівників, необхідності проведення аналізу діяльності та визначення її ефективності на користь громади, у т.ч. з правоосвітньої діяльності.

Комісія розглянула інші питання порядку денного. За результатами розгляду надано висновки та рекомендації.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З ходом проведення комісії кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Он-лайн трансляція засідань постійних депутатських комісій міської ради».

У роботі комісії взяли участь депутати міської ради Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Людмила Семиніна, Олег Кузін, Ольга Бойчук, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, лікарі КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень