Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Поклали квіти до меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану"

Дата: 16.02.2021 08:45
Кількість переглядів: 1085

Фото без опису15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ з Афганістану, Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, учасники бойових дій в Афганістані - члени Знам’янської міської  Спілки ветеранів війни в Афганістані, учасники АТО/ООС, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, громадськість поклали квіти до меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану".  

До присутніх зі словами шани звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

-     Дорогі ветерани-інтернаціоналісти! Шановні знам’янчани! Цього  дня ми вшановуємо ветеранів бойових дій на території інших держав та відзначаємо 32-у річницю виведення військ із Афганістану.
Висловлюємо подяку воїнам-афганцям, які, маючи активну громадянську позицію, стали справжніми прикладом для інших поколінь. Ви є яскравим прикладом та взірцем служіння народу та державі у наші дні.
В цей день, відаючи пошану тим, хто пройшов пекло війни в Афганістані, ми схиляємо голову перед вашою  відвагою та мужністю. Вклоняємось вашій мужності та героїзму. Бажаємо всім Вам, воїнам-інтернаціоналістам щастя, здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою. Щоб рідні та близькі люди завжди чекали та підтримували Вас у найнеобхідніші хвилини життя.

Зі словами пам’яті та вдячності звернувся до присутніх  голова міської Спілки ветеранів війни в Афганістані Микола Фесюн. 

-    Сотні молодих людей були призвані в армію і з честю виконали свій інтернаціональний обов'язок.  В Афганістані втратили не тільки здоров’я, а й тисячі своїх бойових молодих побратимів. Водночас, випробування Афганістаном зміцнило кращі чоловічі якості, що дозволяє гідно протидіяти нинішнім викликам.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять загиблих в Афганістані присутні.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень