Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Звернення Знам’янського міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 09:01
Кількість переглядів: 1074

Фото без описуДорогі ветерани-інтернаціоналісти! Шановні знам’янчани! Цього  дня ми вшановуємо ветеранів бойових дій на території інших держав та відзначаємо 32-у річницю виведення військ із Афганістану.

Вклоняємось вашій мужності та героїзму. Ви витримали тяжкі військові будні, демонстрували приклади мужності, офіцерської честі та відчули, що таке війна, коли всі ми жили мирно.

Під час війни на території іншої держави наші хлопці були у перших рядах боротьби за правду. Сьогодні воїни – афганці боронять незалежність вже рідної Батьківщини, проявивши мужність і під час Революції гідності, і, не схиляючи голову, боронять терени вільної та демократичної України.

Висловлюємо подяку воїнам-афганцям, які, маючи активну громадянську позицію, стали справжніми прикладом для інших поколінь. Ви є яскравим прикладом та взірцем служіння народу та державі у наші дні. 

В цей день, відаючи пошану тим, хто пройшов пекло війни в Афганістані, ми схиляємо голову перед вашою  відвагою та мужністю.

Ми бажаємо всім Вам, воїнам-афганцям щастя, здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою. Щоб рідні та близькі люди завжди чекали та підтримували Вас у найнеобхідніші хвилини життя.
 

З повагою,

Знам’янський міський голова                              Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень