Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась нарада з заступниками з питань діяльності виконавчих органів, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівниками комунальних підприємств міста

Дата: 12.02.2021 16:21
Кількість переглядів: 1786

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка відбулась нарада з заступниками з питань діяльності виконавчих органів, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівниками комунальних підприємств міста. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк проінформував присутніх що, у зв’язку зі створенням Знам’янської територіальної громади площа населених пунктів, які потребують обслуговування збільшилось на 5-ть одиниць, додаткова зведена площа 10.075 км2, це складає 41% до попередньої території нашого міста. Відповідно збільшується кількість домогосподарств щодо надання послуг з вивезення сміття, прибиранню снігу, обслуговування автобусних зупинок, дитячо-спортивних майданчиків та комунікаційних мереж. Постійно здійснюється прибирання території від снігу і обробка вулично-дорожньої мережі протиожеледними засобами. До снігоприбиральних робіт було залучено всі одинці техніки КП «Комбінат комунальних послуг» та техніка залізничних підприємств міста. Слід зазначити що залізничні підприємства міста неодноразово долучалися до боротьби із наслідками негоди на добровільних і безкоштовних засадах. 

Фото без описуНачальник архівного відділу Оксана Гребенюк проінформувала про стан прийняття документів на постійне зберігання до архівного відділу. З початку року до архівного відділу Знам’янської міської ради прийняті документи з кадрових питань (особового складу) та особові справи Управління соціального захисту населення Знам’янської районної державної адміністрації та Знам’янського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Найближчим часом планується прийняти документів з кадрових питань (особового складу) Знам’янського районного фінансового управління, Знам’янської районної райдержадміністрації, Знам’янської районної ради. Кадрові документи, а саме: відомості про нарахування заробітної плати та розпорядження селищного голови будуть передані після перевірки Головного управління ДПС у Кіровоградській області та Головного управління Пенсійного фонду України  в Кіровоградській обл.

Директор КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко проінформував що, на виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України від 24.12.2020 р. № 3018 «Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на Фото без описупандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках» комунальне некомерційне підприємство "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" здійснило ряд заходів. Створено мобільну групу, визначено кабінет для проведення вакцинації в приміщенні Знам’янської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та оснащення мобільної бригади. Уточнення чисельності контингенту обслуговування по кожній цільовій групі в рамках кожної фази імунізації, визначено розклад і відповідні маршрути виїздів мобільної бригади та узгоджено з керівниками установ вимоги до організації виїзної вакцинальної сесії. Відповідно до запитів підприємства, установами надана інформація щодо загальної кількості осіб які готові вакцинуватись. Компанію з вакцинації від короно вірусної хвороби у 2021-2022 роках рекомендовано проводити на 5-ти етапами. Станом на 10 лютого декларування охоплено 43298 чоловік, що складає 89% від загальної кількості населення м. Знам’янка та сіл колишнього Знам’янського району – 49052 чоловік. 

За результатами наради міським головою Володимиром Сокирком надано доручення начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень