Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 10.02.2021 13:51
Кількість переглядів: 1680

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка  05 лютого  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 24 проєкти рішень, затверджено 23.

Рішенням виконавчого комітету:  надано одноразову допомогу у розмірі 1810 гривень 00 копійок  чотирьом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України; розглянуто  подання відділу освіти та надано дозвіл на влаштування малолітнього на цілодобове перебування до КЗ «Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» на 2020-2021 навчальний рік; визначено постійне місце проживання малолітніх дітей та надано дозвіл матері на їх реєстрацію; відраховано з  08.02.2021р. з сім’ї патронатного вихователя неповнолітнього та двох малолітніх дітей, припинено дію договору про патронат над дітьми між Знам’янською районною державною адміністрацією та Патронатним вихователем; влаштовано з 12.02.2021 р. в сім’ю патронатного вихователя на 3 місяці, з можливістю продовження терміну перебування дітей  в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом Знам’янської міської ради; прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти.

Поставлено багатодітну сім’ю в першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради;  багатодітну  родину, яка перебуває у складній життєвій ситуації,  в позачергову чергу соціального квартирного обліку з метою отримання в майбутньому соціального житла;   громадянина в першочергову чергу квартирного обліку, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції.

Рішенням виконавчого комітету створено позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки   її основний та резервний склад. 

Підведено підсумки роботи з військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м. Знам’янка в 2020 році та шляхи щодо покращення роботи в 2021 році, затверджені графік проведення  звіряння облікових даних військовозобов’язаних військового комісаріату з обліковими даними карток первинного обліку та карток форми П2  на підприємствах, установах, організаціях по м. Знам’янка на 2021 рік, план проведення  перевірок стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних   на підприємствах, в установах, організаціях по м. Знам’янка на 2021 навчальний рік та склад комісії по перевірці стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і  призовників  на території міста. 

Фото без описуЗаслухано  звіт про стан функціонування  комунального некомерційного підприємства "Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" Знам’янської міської ради за 12 місяців 2020 року. 

Заслухано також звіт   про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців  Знам’янської міської ради за 2020 рік. 

З метою покращення благоустрою Знам`янської міської територіальної громади, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць створена  комісія з організації та проведення щорічного огляду-конкурсу на звання  "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Затверджено Положення про щорічний огляд-конкурс. 

З метою організації суспільно корисних робіт, які відповідають потребам територіальної громади затверджено  перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста за рахунок коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття  та  перелік підприємств, за участю яких планується організація громадських робіт.  Вказано керівникам підприємств створити спеціальні додаткові тимчасові робочі місця, виходячи із ситуації, що склалася на конкретному підприємстві, для організації та проведення громадських робіт.

Проаналізовано  виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2020 рік  та затверджено звіт про його виконання. 

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» щодо підвищення розміру мінімальної заробітної плати виконавчим комітетом затверджено штатний розпис КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг». Перегляд штатного розпису зумовлений збільшенням з 01 січня 2021 року розміру мінімальної заробітної плати. Керівнику КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» вказано  забезпечити дотримання вимог чинного законодавства при реалізації даного рішення.

Розглянуто звернення керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (перевезення та захоронення) комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Рішенням виконавчого комітету дано  згоду  управлінню містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, який є головним розпорядником  бюджетних коштів, на визначення  з 01 лютого 2021 року одержувачем бюджетних коштів на 2021 рік за видатками Управління комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг» по заходу «Прибирання грунту, бруду, сміття з узбіччя доріг», по заходу «Забезпечення функціонування мереж зовнішнього освітлення»; по заходам: «Забезпечення утримання в належному технічному стані об’єктів дорожнього господарства», «Утримання та поточний ремонт об’єктів благоустрою кладовищ( у тому числі закритих кладовищ(за необхідністю)) та Військового кладовища», «Забезпечення облаштування та утримання окремої території (парку, скверу тощо)», «Поховання осіб без певного місця проживання, померлих одиноких громадян, громадян від поховання яких відмовились рідні, знайдених невпізнаних трупів», «Поточний ремонт,утримання та встановлення дитячих та спортивних майданчиків», по заходам: «Ліквідація стихійних сміттєзвалищ»; по заходам: «Забезпечення екологічнобезпечного збирання, перевезення, оброблення, утилізації, видалення, знешкодження і захоронення відходів».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень