Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 04.02.2021 15:44
Кількість переглядів: 1396

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової 03.02.2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На порядок денний комісії були винесені 12 питань, а саме: 1 – про надання дозволу на цілодобове перебування неповнолітньої дитини в          КЗ «Бабанська спеціальна школа Черкаської обласної ради»; 1 – про надання дозволу на вчинення правочинів щодо майна неповнолітніх; 2 – про визначення місця проживання дітей разом з батьком; 1 – про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно неповнолітнього сина; 1 – про вибуття дітей з сім’ї патронатного вихователя; 1 – про влаштування дітей в сім’ю патронатного вихователя; 1 – про доцільність поверненні малолітніх дітей в сім’ю матері; 1 – про призначення опікування малолітнім дітям; 1 - про продовження соціального супроводу родини; 1- завершення соціального супроводу родини; 1 – про взяття під соціальний супровід.

Під час засідання заслухано інформацію. Членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених. 

За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення та надані рекомендації, спрямовані на захист прав та інтересів дітей

На розгляд виконавчого комітету винесено 7 проектів рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень