Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 03.02.2021 15:17
Кількість переглядів: 1363

Фото без опису05 лютого 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 03 лютого 2021 року № 17, від 02 лютого 2021 року № 16 у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

На розгляд виносяться наступні питання:

Про дозвіл на дарування 1/4 частки житлової квартири, право користування якою  належить  неповнолітній дитині.
Про дозвіл на дарування 1/2 частки житлової квартири,  право користування якою належить  неповнолітній дитині.
Про дозвіл на продаж  1/3 частки житлової квартири,  яка на праві власності  належить малолітній дитині.
Про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.
Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для її тимчасового виїзду за межі України.
Про влаштування  малолітнього на цілодобове перебування  до КЗ Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про визначення місця проживання та реєстрації малолітніх дітей біля матері. 
Про постановку на квартирний облік багатодітної сім’ї.
Про постановку на соціальний квартирний облік.
Про постановку на квартирний облік учасника бойових дій.
Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для проведення медичного огляду  військовозобов’язаних. 
Про підсумки роботи з військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м. Знам’янка в 2020 році та шляхи щодо покращення  роботи в 2021 році.
Про стан функціонування комунального некомерційного підприємства "Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради за 12 місяців 2020 року.
 Про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради за 2020 рік.
 Про організацію щорічного огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".
Про перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста.
Про затвердження  звіту про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за  2020 рік.
Про затвердження в новій редакції складу та Положень постійних комісій, координаційних рад, робочих груп виконавчого комітету. 
Про затвердження штатного розпису КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг» 
Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень