Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 02.02.2021 15:50
Кількість переглядів: 1736

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка 29 січня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено   20 проєктів рішень.           

Рішенням виконавчого комітету призначено опікуна малолітній дитині; відраховано з    сім’ї патронатного вихователя   малолітніх дітей, припинено  дію договору про патронат над дітьми між виконавчим комітетом Знам’янської міської ради та патронатним вихователем; створено  прийомну та влаштовано  до неї  малолітніх дітей; надано можливість батькові спілкуватися з малолітньою донькою встановлено часи спілкування; прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти.

Затверджено загальний список квартирного обліку працівників виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знам’янка» регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця», першочерговий список працівників та позачерговий список.

Заслухано  та обговорено  інформацію начальника відділу культури і туризму   про хід виконання міської Програми розвитку культури на 2016-2020 роки у 2020 році.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів Знам’янської міської ради затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2021 рік  та на  І квартал 2021 року.     

Фото без описуНа виконання міського плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2016-2020 роки «Безбар’єрна Кіровоградщина» заслухано  інформацію головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради   щодо виконання протягом 2020 року заходів міського плану щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення.

Заслухано та обговорено інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради про хід виконання Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м. Знам’янка на 2014-2016 роки, продовженої на період до 2020 року включно, за 11 місяців  2020 року, а також погоджено Комплексну програму розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у населених пунктах Знам’янської територіальної громади   на 2021-2025 роки. 

Розглянуто та затверджено  акт  обстеження  безхазяйних   мереж  водопостачання та водовідведення по вул.  Віктора Гологно, 122 у м. Знам`янка. 

З метою реалізації єдиної державної політики в галузі охорони дитинства, збереження здоров’я учнів з 25 січня 2021 року встановлено у Петрівському НВК «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» вартість харчування учнів 1-4 класів, учнів 5-11 класів пільгових категорій у розмірі 13,0 грн. в день на одного учня, з обов’язковим дотриманням якості харчування на рівні інших закладів загальної середньої освіти.  

Розглянуто  звернення автоперевізників  та затверджено  в новій редакції   розклад  руху  автобусів на міських  автобусних маршрутах загального  користування м.Знам’янка  на період дії карантину. 

З метою безперебійного забезпечення населення Знам’янської міської територіальної громади пасажирськими перевезеннями, розглянуто  лист фізичної особи-підприємця Михайла Цигульського про припинення  дії договорів на перевезення пасажирів на маршрутах №2 «Готель – мікрорайон Південний», №3 «Залізничний вокзал –                                вул. Урожайна», №5 «Готель – вул. Комарова» у зв’язку із закриттям підприємницької діяльності, вирішено припинити дію договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка №2,3,4 від 28 вересня 2020 року, укладених з фізичною особою-підприємцем Цигульським Михайлом Всеволодовичем та  призначити фізичну особу-підприємця Володимира Миколайовича Постику тимчасовим  перевізником на автобусних маршрутах загального користування Знам’янської міської територіальної громади: №2 «Готель – мікрорайон Південний», №3 «Залізничний вокзал – вул. Урожайна», №5 «Готель – вул. Комарова».

На виконання вимог рішення Знам’янської міської ради від 27 січня 2021 року № 47 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів» та з метою упорядкування штатних розписів апарату управління Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету  прийнято рішення та затверджено штатні розписи апарату управління  Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень