Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Протягом вчорашнього дня та цієї ночі тривало прибирання території громади від снігу і обробка вулично-дорожньої мережі протиожеледними засобами

Дата: 02.02.2021 10:36
Кількість переглядів: 1173

Фото без опису1 лютого у м.Знам’янка, смт Знам’янка Друга та с.Петрово, вирувала негода: значний сніг (приріст снігового покриву 5-10 см), вдень з переходом у дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу. пориви вітру 15-20 м/с, що спричинило порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг, значні незручності для наших пішоходів.

У зв’язку зі створенням Знам’янської міської територіальної громади, площа її території зросла до 40%. Відповідно зросло і навантаження на комунальні служби громади. Протягом вчорашнього дня та цієї ночі тривало прибирання території громади від снігу і обробка вулично-дорожньої мережі протиожеледними засобами.  

До снігоприбиральних робіт було залучено 8 одиниць техніки: 5 КП "Комбінат комунальних послуг",  3 - залізничні підприємства міста. 

Слід зазначити, що залізничні підприємства міста вже неодноразово долучалися до боротьби із наслідками негоди на добровільних і безкоштовних засадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень