Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової п’ятої сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 29.01.2021 12:15
Кількість переглядів: 1536

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання чергової V сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Перед початком пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати додатково обговорили проєкти рішень, що винесені на розгляд п’ятої сесії, а саме: «Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради»; «Про затвердження Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік»»; «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «Знам'янський торгівельний комплекс «Відродження».

Під час розгляду вищезазначених питань, депутати заслухали директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Руслана Пушкаренка,  в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради Ігоря Муравського, т.в.о. начальника фінансового управління Олену Лепетко, а також директора ТОВ «Знам'янський торгівельний комплекс «Відродження»» Наталю Форостяну. Доповідачі та заявниця відповіли на запитання присутніх.

За результатами розгляду, зазначені питання рекомендовано винести на розгляд міської ради. Також, виконавчому комітету Знам’янської міської ради рекомендовано, до 02.04.2021 року, доопрацювати заходи Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. 

Фото без описуПід час спільного засідання постійних комісій було розглянуто додатковий проєкт рішення «Про  надання  згоди  КНП «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду додаткового нежитлового приміщення першого поверху поліклінічного відділення по вул. М. Грушевського, 15 для розміщення аптечного закладу» який, за результатами обговорення, запропоновано винести на розгляд п’ятої сесії міської ради.

На початку пленарного засідання п’ятої сесії міської ради було оголошено повідомлення про формування депутатської фракції Кіровоградської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» у Знам’янській міській раді Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання у кількості 2 депутатів, а саме: Тетяна Іваськів - голова депутатської фракції, та Володимир Джулай.

Міська рада затвердила Програму розвитку земельних відносин в Знам’янській міській територіальній громаді Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки та взяла до відома інформацію про хід виконання міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019-2021 роки за звітний період  2020 року, а також про хід виконання Міської програми «Обдарована молодь  - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2019-2020 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи за 2020 рік.

Внесено зміни до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».

Враховуючи зміни та доповнення що надійшли від постійних комісій та депутатів міської ради, затверджено положення про постійні комісії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання та план  роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII на 2021 рік.

Положення про органи самоорганізації населення – будинкові, квартальні та вуличні комітети та перелік територій, у межах яких вони діють, було підтримано депутатами з врахуванням пропозицій, що надійшли від новообраних старост Знам’янської міської територіальної громади. Затверджено 23 території, у межах яких можуть діяти вуличні комітети на території смт Знам’янка Друга та с. Водяне та 5 територій, у межах яких можуть діяти вуличні комітети на території сіл Петрове, Сокільники та Новоолександрівка. Рішенням також визначено перелік вулиць та провулків у межах яких можуть діяти вуличні комітети та території зазначених населених пунктів.

За результатами роботи, міською радою затверджено 85 рішень, у т.ч. 49 – з питань регулювання земельних відносин, 21 – використання майна комунальної власності та інші.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Участь у роботі сесії міської ради взяли 19 депутатів міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, старости Знам’янської міської територіальної громади, представники ЗМІ.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень