Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Карантин не перешкода!

Дата: 29.01.2021 08:34
Кількість переглядів: 1242

Фото без описуНа період карантину дитяча музична школа ім.. М. В. Лисенка працювала відповідно до річного плану роботи школи та затвердженими планами роботи відділів на канікулярний час з 11.01.2021 по 23.01.2021.

Викладачі та концертмейстери працювали з документацією: розробляли індивідуальні плани учнів на ІІ півріччя, журнали індивідуальних занять, вели журнали індивідуальних уроків та групових уроків, загальний журнал обліку успішності, протоколи засідань відділів, контрольних заходів тощо). Заступником директора з НВР проведена перевірка заповненої документації.   

Крім того, відбулися засідання відділів та виробнича нарада по питанню «Ознайомлення та обговорення проекту наказу Міністерства культури та інформаційної політики України «Про внесення змін до наказу Міністерства культури України від 12 липня 2018 року № 628» та додатком до наказу «Зміни до наказу Міністерства культури України від 12 липня 2018 № 628, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 серпня 2018 р. за № 926/32378 «Питання атестації педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури». 11,12 січня 2021 року директор школи прийняв участь у роботі робочої групи ради директорів мистецьких шкіл Кіровоградської області по наданню узагальнених пропозицій щодо змін у Положенні про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури (відео конференція).  Надані пропозиції до Міністерства культури України.
Педагогічними працівниками підготовлено та прочитано 8 методичних рефератів (Булах Р., Коваленко Є., Тихонюк О., Черепанова Г., Бодня  Н., Малініна Д., Потапчук Л., Стороженко Т.). Викладачі проводили онлайн консультації зі своїми учнями по питанню розбору нових творів на ІІ півріччя.

Наразі ведеться підготовка до проведення лекції – концерту «Класизизм у музиці»  (підбір теоретичного матеріалу, робота над концертними номерами тощо).

Педагоги постійно підвищують свою фахову кваліфікацію: вивчають інструменти та програми для роботи з учнями онлайн та оффлайн, а також приймають участь у вебінарах від платформи «Іnschool  Hub».

Приймали участь у онлайн  конференції «Підготовка проєктних заявок на програму Українського культурного фонду - Культура. Туризм. Регіони для громад з областей Південного Хабу». 

Нагадуємо, що заклад на період карантину змінив структуру освітнього процесу і з 11.01 по 24.01.2021 року учні знаходились на канікулах, тому масові заходи на цей період не планували  відповідно до Постанови Кабміну.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень