Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання позачергової четвертої сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 27.01.2021 16:50
Кількість переглядів: 1376

Під головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової ІV сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

У зв’язку із затвердженням керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Меренкову Лілію Іванівну та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка Олега Володимировича,  а також достроковим припиненням їх повноважень, як депутатів Знам`янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, секретарем Знам’янської міської ради Вікторією Зеленською було доведено до відома присутніх постанови Знам’янської міської територіальної виборчої комісії Кропивницького району Кіровоградської області від 05.01.2021 року №82 та №83 щодо обрання наступних за черговістю кандидатів у депутати, а саме: Качанова  Ігоря Олексійовича (суб’єкт висування – Кіровоградська регіональна організація Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ») та  Роздобудька Олександра Володимировича (суб’єкт висування – Кіровоградська обласна організація Політичної партії «ГОЛОС»). 

За результатами роботи депутати підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та НКРЕКП щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів  для населення.

На посади старост Знам’янської міської територіальної громади затверджено Леоніда ШУЛЬГУ, повноваження якого будуть поширюватися на територію сіл Петрове, Сокільники та Новоолександрівка, та Галину ШЕВЧЕНКО - повноваження якої будуть поширюватися на територію селища міського типу Знам’янка Друга та села Водяне.

Затверджено структуру та загальну чисельність апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради у кількості 141,75 штатних одиниць з 01.02.2021 року.      

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Участь в роботі сесії міської ради взяли 24 депутати міської ради, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, кандидати на посади старост, представники ЗМІ.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень