Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На прозорості і відкритості будуються партнерські відносини та довіра між владою і громадою

Дата: 27.01.2021 16:00
Кількість переглядів: 1070

Фото без описуСаме під таким гаслом відбулася робоча зустріч Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталія Зайченка з керівником Проєкту апаратно-інформаційного комплексу "Система електронного голосування "Голос", що наразі використовується під час голосування на сесіях міської ради, Василем Журавінським.

- Публічність - це вимога часу у сучасному цифровому суспільстві - розпочинає зустріч очільник міста, - міська рада зацікавлена у збільшенні ролі громади під час прийняття рішень на місцевому рівні адже тільки разом ми зможемо побудувати заможну і процвітаючу громаду.

Під час зустрічі Василь Журавінський ознайомив присутніх з останніми оновленнями зазначеної системи, їх функціями та можливостями. Окремо зупинився на презентації підсистеми веб-модулю для оприлюднення та візуалізації даних.

За словами керівника Проєкту цей модуль дозволить розширити можливість інформування громадськості про діяльність депутатського корпусу Знам’янської міської ради.

Кожен мешканець зможе не тільки дізнатися хто і як з депутатів голосував за окреме рішення, але і побачити, у зручний для користувача спосіб, інформацію про рейтинг відвідуваності ним сесій міської ради, детальну аналітику щодо його діяльності, а саме: подані особисто ним проєкти, правки, інформацію про контакти, адресу та графік роботи депутатської приймальні, передвиборчу програму і біографію.

- Прозорість у діяльності депутатського корпусу дозволить не тільки уникнути популізму, але й запобігти виникненню різних маніпуляцій, - такими словами завершив презентацію Василь Журавінський.

За результатами зустрічі було погоджено конкретні кроки з подальшої співпраці щодо оновлення апаратно-інформаційного комплексу "Система електронного голосування "Голос" та розширення її функцій і можливостей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень