Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розглянуто питання щодо утворення на території Знам’янської територіальної громади місцевого центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”

Дата: 27.01.2021 14:39
Кількість переглядів: 1138

Міський голова Володимир Сокирко зустрівся з директором Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитром Янчуком та провів робочу нараду. 

На нараді були присутні керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова, заступник міського голови Дмитро Молодченко, начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Руслана Ладожинська.

На нараді розглянуті питання щодо утворення на території Знам’янської територіальної громади місцевого центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, з метою реалізації, на території Кіровоградської області, державної політики з питань розвитку фізичної культури і спорту. 

Дмитро Янчук зауважив, що вже кілька років плідно співпрацює із відділом молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янського міськвиконкому та надалі планується проведення таких фізкультурно-оздоровчих заходів як: "Спортивна зима", “Мама, тато, я – спортивна сім’я” “Олімпійське літо” “Спорт для всіх – радість життя”.

Учасники наради разглянули перспективи подальшої співпраці з метою популяризації здорового способу життя.    

Наприкінці Дмитро Янчук запевнив, що Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” гарантує всіляку допомогу та підтримку по відкриттю та подальшій роботі місцевого центру “Спорт для всіх”.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень