Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Петрівському НВК«Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської міської ради завершено встановлення сучасного навчального обладнання для кабінету математики

Дата: 26.01.2021 11:13
Кількість переглядів: 1218

Фото без описуСьогодні процес інформатизації охопив всі сторони життя сучасного суспільства. Цей процес має кілька пріоритетних напрямків, до яких, безумовно, слід віднести інформатизацію освіти.

Вона є першоосновою глобальної раціоналізації інтелектуальної діяльності людини за рахунок використання інформаційно-комунікаційних технологій. Інформаційні технології не тільки полегшують доступ до інформації і відкривають можливості варіативності навчальної діяльності, її індивідуалізації та диференціації, але і дозволяють по-новому організувати взаємодію всіх суб'єктів навчання, побудувати освітню систему, в якій учень був би активним і рівноправним учасником освітньої діяльності.

У Петрівському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської міської ради завершено встановлення сучасного навчального обладнання для кабінету математики: прилади сучасного призначення, прилади пристосування для практичних робіт, мультимедійне обладнання, персональний комп’ютер для вчителя, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір), цифрову документ-камеру. 

Дане сучасне обладнання,  придбане в рамках державної програми, надасть можливість поєднувати використання сучасних інформаційних технологій і  посібників, що передбачають пізнання через діяльність на уроках математики. 

Такі уроки допоможуть  створити реальні умови для інтелектуального, соціального, морального становлення особистості учнів, відповідатимуть вимогам сьогодення, сприятимуть високим досягненню високих результатів у навчанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень