Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оприлюднено проєкт регуляторного акта "Про встановлення вартості 1-ї нормо-години на роботи та послуги, що надаються ЗМКП "Бюро технічної інвентаризації"

Дата: 25.01.2021 09:26
Кількість переглядів: 1304

Фото без опису22 січня 2021 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко за участі міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керуючої справами виконавчого комітету Лілією Меренковою та представників відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі, юридичного відділу та ЗМКП "Бюро технічної інвентаризації" відбулася нарада на якій було обговорено питання підвищення 1-ї нормо-години на роботи і послуги, що надаються ЗМКП "Бюро технічної інвентаризації".

По завершенні наради вирішено оприлюднити проєкт рішення (регуляторного акту) "Про встановлення вартості 1-ї  нормо-години на роботи та послуги, що надаються ЗМКП  "Бюро технічної інвентаризації" для обговорення та отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб (їх об’єднань).

Протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу ЗМКП  "Бюро технічної  інвентаризації" та відділ економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янського міськвиконкому будуть приймати у письмовому вигляді зауваження і пропозиції за адресою: 27400, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,17, каб.42 (телефон 7-45-48) та м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, каб.12 (телефон 7-45-25), e-mail: zmvk_ue@zn-rada.gov.ua .

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення – проєкту регуляторного акта виконавчого комітету Знам’янської міської ради  "Про встановлення вартості 1-ї  нормо-години на роботи та послуги, що надаються ЗМКП  "Бюро технічної  інвентаризації"

Відділ економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень