Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Україна – єдина, Україна – це ми!

Дата: 22.01.2021 13:20
Кількість переглядів: 1091

Фото без опису

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Кожного року в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбуваються ряд тематичних заходів присвячених ції важливій історичній події. Соборність – це символ боротьби за волю та незалежність. Це часточка надії і віри у світле майбутнє. Своїх вихованців ми навчаємо любити свою Батьківщину, доводимо, що ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення. Як і колись, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави. В цей надзвичайно важкий час на всіх нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати наші соборність і незалежність.

Ми впевнені, що відзначення цього свята сьогодні важливе, як ніколи. Адже, воно вкотре нагадало всім про те, що лише в єдності є сила, лише разом можливо подолати всі труднощі українського сьогодення, знайти спільну мову та порозумітися.
У Фейсбуці на сторінці Будинку культури смт Знам’янка Друга можна побачити відеокліп на пісню Василя Петрененка «Україно».

Відділ культури  і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень