Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Керівники медичних закладів громади взяли участь у вебінарі «Реформа децентралізації в секторі охорони здоров'я: виклики та рішення»

Дата: 22.01.2021 14:32
Кількість переглядів: 1231

Фото без описуКерівники медичних закладів міста Ігор Муравський та Руслан Пушкаренко взяли участь у вебінарі «Реформа децентралізації в секторі охорони здоров'я: виклики та рішення».

Вебінар організував  Кіровоградський регіональний офіс Програми  «U-LEAD з Європою» на численні запити щодо організації роботи закладів охорони здоров’я в територіальних громадах Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

На меті організаторів вебінару – підвищення розуміння та посилення компетенції органів місцевого самоврядування та управлінців закладів охорони здоров’я щодо організації спроможної мережі медичних закладів. Адже всі зацікавлені у забезпеченні належного функціонування закладів охорони здоров’я та якісне надання первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в громадах.

Учасники вебінару мали змогу, в режимі «он-лайн» задавати питання що стосуються саме їх територій.

Такі заходи дійсно допомагають   посилити спроможність громад у створенні ефективної медичної мережі та підвищити потенціал органів місцевого самоврядування в організації надання первинної медико-санітарної допомоги в громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень