Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Дата: 18.01.2021 09:05
Кількість переглядів: 1333

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулися засідання постійних комісій Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Були розглянуті проєкти рішень, що запропоновані міським головою винести на розгляд позачергової четвертої сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Депутатам були представлені відомості про кандидатів на посади старост Знам’янської міської територіальної громади - Леоніда Шульгу, повноваження якого будуть поширюватися на територію сіл Петрове, Сокільники та Новоолександрівка, та Галину Шевченко  - повноваження якої будуть поширюватися на територію селища міського типу Знам’янка Друга та села Водяне. Леонід Михайлович та Галина Володимирівна відповіли на запитання депутатів, окреслили основні першочергові завдання та перспективи, над вирішенням яких планують працювати, у разі затвердження на посаду старости. 

На розгляд членів постійних комісій було представлено проєкт структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, що внесено міським головою на затвердження. Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова проінформувала про причини необхідності збільшення існуючої чисельності в окремих структурних підрозділах, які в першу чергу зумовлені збільшенням території та чисельності Знам’янської міської територіальної громади, яка наразі складається з 6 населених пунктів  -  м. Знам’янка, смт Знам’янка Друга, сіл Водяне, Петрове, Сокільники та Новоолександрівка. Під час обговорення даного проєкту рішення, депутатами було піднято питання функціональних обов’язків працівників, які будуть прийняті на новостворені посади; перспектив розвитку та розширення послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг; завдань та обов’язків, що будуть стояти перед відділом охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради після його утворення; необхідності координації роботи закладів охорони здоров’я, що розташовані на території громади; перспектив розвитку  управління МА та ЖКГ з метою забезпечення повноти реалізації наданих йому повноважень; необхідності підвищення фахового рівня та кваліфікації працівників установ тощо. 

Депутатами міської ради було запропоновано винести на розгляд позачергової сесії міської ради звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів  для населення. 

За результатами обговорення питань порядку денного, постійні комісії надали висновки та рекомендації, які передано на розгляд відповідним виконавцям.

Участь в роботі комісій взяли депутати міської ради -  члени постійних комісій міської ради, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, кандидати на посади старост. 

Відділ забезпечення діяльності міської ради 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень