Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позиція міського голови та депутатів міської ради щодо ситуації з тарифами для населення

Дата: 16.01.2021 15:03
Кількість переглядів: 1118

Фото без описуЗ початку січня в нашій державі відбулося значне підвищення тарифів на енергоносії. З огляду на важливість ситуації Знам’янський міський голова Володимир Сокирко та депутати Знам’янської міської ради повністю підтримують позицію її мешканців щодо неприпустимості підвищення тарифів на енергоносії.

- Ми повинні діяти в інтересах жителів громади. Тому позиція Знам’янської міської ради залишається безсумнівною і послідовною. Зазначу, що по завершенні дії посиленних карантинних обмежень, встановлених Постановою Кабінетом Міністрів України від 09 грудня 2020 р. №1236 відбудеться позачергова четверта сесія 8 скликання. Одним із питань на ній буде обговорення та погодження звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про недопущення підняття тарифів для населення.

Якщо до того часу ситуація з тарифами залишиться незмінною, адже нині тривають пошуки шляхів для їх зниження, ми направимо вищезазначене звернення до найвищих ешелонів влади.

Очільник громади підкреслив, що він разом з міською радою, депутатським корпусом і надалі буде тримати "руку на пульсі" ситуації з тарифами і у подальшому завжди буде у законний спосіб відстоювати інтереси мешканців Знам’янської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень