Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розглянуто перспективи розвитку Знам’янського футболу, проблеми та шляхи їх подолання

Дата: 14.01.2021 15:25
Кількість переглядів: 1446

Фото без описуМіський голова Володимир Сокирко провів робочу зустріч на якій було розглянуто перспективи розвитку Знам’янського футболу, проблеми та шляхи їх подолання. 

У зустрічі брали участь: секретар ради Вікторія Зеленська, заступник міського голови Дмитро Молодченка, начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Руслана Ладожинська. 

Разом із головою федерації футболу міста Знам’янка Валерієм Ленєм та капітаном ФК «Локомотив» Олександром Замуренко на зустріч прийшли гравці ФК «Локомотиву». 

Останнім часом наша команда, м’яко кажучи,  не вражає своїми успіхами. А дуже хотілося б щоб футбол у Знам’янці відродив свої славетні традиції. Звичайно, без підтримки міської влади, в тому числі  фінансової, зрушення неможливі.

Тож було окреслено план першочергових дій. Це й реконструкція тренувальної бази – стадіону, розробка програми фінансового забезпечення, залучення спонсорів. 

Спортсмени мали змогу висловити свої думки та побажання до керівництва міста.

Як зауважив міський голова, багато залежить ще й від злагодженості команди та прагнення працювати на спільний результат.

За результатами наради буде підготовано звіт голови федерації футболу Валерія Леня для ретельного аналізу роботи проведеної у 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень