Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський голова провів нараду з начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівників комунальних підприємств міста

Дата: 13.01.2021 13:05
Кількість переглядів: 1587

Під головуванням міського голови Володимира Сокирка відбулась нарада з заступниками з питань діяльності виконавчих органів, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівниками комунальних підприємств міста. 

Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Микола Нікітін проінформував присутніх що, заготовлено протиожеледню суміш та підготовлено всю комунальну техніку, яка буде задіяна на зимове утримання доріг, для сталого проходження зимового періоду, постійно здійснюється вивіз побутового сміття та прибирання прибудинкових територій, КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» здійснює допомогу по ремонту інфекційного відділення КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, проводиться робота по перегляду тарифів на послуги, відповідно до зміненої мінімальної заробітної плати.

В.о директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради Ігор Муравський доповів про те, що, укладено договір з Національною службою здоров’я України з приводу надання медичної допомоги хворим на СОVID-19. Лікарня внесена до Переліку закладів, які надають медичну допомогу хворим на коронавірусну хворобу, у найближчі дні розгортається перепрофільоване відділення на 20 ліжок. Створено усі відповідні умови та мобільні команди для надання необхідної медичної допомоги. З метою дотримання алгоритму надання медичної допомоги хворим на СОVID-19 проводиться закупівля засобів індивідуального захисту та необхідних лікарських засобів і медичних виробів. В останні дні грудня 2020 року лікарня отримала кисневі концентратори, а також закупила рентген-апарат та апарат УЗД, які очікуємо отримати протягом трьох місяців. Протягом грудня 2020 року в лікарні проліковано 17 хворих на СОVID-19. На даний час перебувають на лікуванні з приводу СОVID-19 – 3 особи, які  лікуються в інфекційному відділенні. Залишаються важливими нагальними питаннями: - закупівля кисневої станції; завершення ремонту інфекційного відділення (колишня залізнична лікарня);  придбання комп’ютерної техніки та принтерів в достатній кількості для забезпечення безперервного моніторингу документації щодо стану хворих та своєчасного подання звітності по пролікованим випадкам до НСЗУ.

Директор КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко проінформував що, на амбулаторному  лікуванні перебуває -76 осіб, з початку року обстежено ПЛР- тестами 138 осіб, підтверджено захворювання всього протягом 2020 - січня 2021 року 336 осіб, з них: 229- жителі м. Знам’янка, 107- жителі Знам’янського району. 

Начальник відділу культури і туризму Світлана Бабаєва проінформувала що, забезпечено стабільну роботу закладів культури  в умовах карантину з дотриманням рекомендацій МОЗ. Забезпечено підготовку та проведення новорічно-різдвяних заходів в онлайн режимі. Опрацьовані пакети документів - додатків до договору, договорі і тендерні пропозиції для здійснення публічних закупівель електричної енергії за рахунок коштів міського бюджету через систему електронних закупівель «Prozorro». По закінченню терміну на оскарження буде заключна угода з ОККО «Контракт». Двічі торги не відбувались, на сьогодні вже проведена переговорна процедура та підготовлені всі документи для укладання  прямого договору із Знам’янським ЦОС ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія». Зараз ведеться робота з підготовки та здачі річних звітів про діяльність сфери культури за 2020 р. Розпочата робота над оновленням Статусів закладів культури відповідно до вимог. Формується запис відео щедрик та творчу квесту «Традиції зимових народних звичаїв».

Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк – проінформувала про те, що, потребують інвентаризації землі комунальної власні під багатоповерховою житловою забудовою, кладовищами та землями сільськогосподарського призначення, необхідно виготовлення нормативно грошової оцінки (оновлення) земель міста Знам’янка та населених пунктів с. Петрове, с. Новоолександрівка та с. Сокільники.  

За результатами наради міським головою Володимиром Сокирком надано доручення начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівникам комунальних підприємств міста зі встановлененими відповідними термінами їх виконання. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень