Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад практичного психолога та вчителя-реабілітолога комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради»

Дата: 11.01.2021 09:51
Кількість переглядів: 1824

Фото без опису05 січня 2021 року  відбувся конкурс  на заміщення вакантних посад  практичного психолога та вчителя-реабілітолога комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради». Претендентами  на посади фахівців інклюзивно-ресурсного  центру були  Кус Валентина Андріївна та Акіменко Тетяна Григорівна. Конкурс складався  з двох етапів: письмового кваліфікаційного іспиту  на знання законодавства у сфері  освіти дітей з особливими освітніми потребами  та  основ спеціальної педагогіки. 

Під час співбесіди  з  конкурсантами, яка проводилася з метою оцінки особистісних якостей майбутніх фахівців, члени комісії одноголосно прийшли до висновку, що претенденти відповідають вимогам щодо професійної компетентності вчителів, які надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові  послуги дітям з особливими освітніми потребами, та рекомендували прийняти їх на посади фахівців Знам’янського інклюзивно-ресурсного центру Знам’янської міської ради.

Надалі працівники інклюзивно-ресурсного центру працюватимуть у повному складі, надаючи послуги дітям з особливими освітніми потребами, адже  покликання педагога полягає у створенні умов для розвитку кожного вихованця з урахуванням його індивідуальних пізнавальних можливостей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень