Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робоча зустріч з представниками трудових колективів Знам’янської Другої селищної та Петрівської сільської рад

Дата: 29.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 1353

Фото без описуСекретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, секретар виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова провели робочу зустріч з представниками трудових колективів Знам’янської Другої селищної та Петрівської сільської рад.

Присутні обговорили питання щодо забезпечення трудових гарантій працівників рад, що увійшли до складу новостворенної Знам’янської міської ради.

Окремо учасники наради зупинилися на  чисельності працівників новоствореної міської ради та розрахунків видатків на їх утримання. До присутніх звернулася секретар виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова:

- Будь-які зміни в частині територіальної організації влади, перерозподіл та децентралізація повноважень спричиняють зміни у структурі та чисельності працівників. Якщо більшість повноважень та послуг з сільського і Фото без описуселищного рівнів  переходять в громаду, то і ресурси, і чисельність виконавчих органів громади збільшується – там потрібні кваліфіковані фахівці».

- Необхідно сформувати спільне бачення реалізації функцій та відповідальності майбутньої громади. Найближчим часом на сесії розглянемо питання щодо структури Знам’янської міської ради», – зазначила секретар міської ради Вікторія Зеленська.

На завершення керівництво міста запевнило присутніх про те, що відповідно до чинного законодавства їм будуть запропоновані вакантні посади з урахуванням їх освітньо-кваліфікаційного рівня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень