Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янські "ЗІРКИ" творчого проєкту "Фестиваль зірок" 2020 року

Дата: 24.12.2020 16:30
Кількість переглядів: 1217

Фото без описуУ листопаді цього року було оголошено проведення другого творчого проєкту «Фестиваль зірок», який проходив в режимі онлайн.

Талановиті діти та дорослі змагалися у виконанні пісень, танцювальних номерів, сценічному слові та театральному жанрі і цьогорічна пандемія не змогла порушити наші творчі плани, тому аматорські колективи  нашого міста та міст області разом зі своїми керівниками записували, свого роду, відео-презентації, а їх було 60 за жанрами: 

  • хореографічне мистецтво в номінаціях: класичний танець, народний танець. естрадний танець; 
  • музичне мистецтво, в якому взяли участь як солісти так і музичні колективи; 
  • театральне мистецтво та художнє читання в номінаціях: театри мініатюр, вірші, казки та гуморески; 
  • вокальне мистецтво в номінаціях: народна пісня, академічний вокал та естрадна пісня 

Не дивлячись на карантинний режим, учасників стало більше і розширилася територія бажаючих взяти участь у проєкті: це м.Кропивницький, смт. Олександрівка, м. Бірки, м. Олександрія, смт. Смоліно, м. Світловодськ, смт. Знам’янка Друга, м. Знам’янка. 

Будь-який творчий проєкт чи то конкурс передбачає, що його учасників або їхні роботи оцінюватиме конкурсна комісія (журі), до якої входять знавці своєї справи – люди, думка яких має велику вагу і у професійному, і у творчому колі. Тож, оргкомітет конкурсу, а це відділ культури і туризму, начальник С.Бабаєва, міський Палац культури, директор Н.Альошина, висловлює щирі слова вдячності людям, які в своєму щільному графіку знайшли час і можливість опрацювати всі надіслані Фото без описузаявки, взяли активну участь в обговоренні відеоматеріалу.  

Голова журі: директор Регіонального фонду «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова. 
Члени журі: 

•    начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради – Світлана Бабаєва;
•    провідний спеціаліст з театрального жанру Кіровоградського обласного центру народної творчості - Ірина Жевагіна; 
•    голова циклової комісії оркестрових, духових та ударних інструментів Кропивницького музичного фахового коледжу - Роман Залевський;
•    викладач вищої категорії Олександрійського коледжу культури та мистецтв - Софія Слуцька-Жир ;
•    директор Знам'янської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка Сергій Івасенко.
     Ну і звісно, наші вітання переможцям і учасниками творчого проєкту «Фестиваль зірок». 

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації – Естрадний танець - Зразковий художній хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт», Знам’янський центр дитячої та юнацької творчості.

Диплом  І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок»  в номінації – Народний танець – Народний аматорський ансамбль танцю «Вогник» Світловодського МПК.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Сучасна музика Коновалов Станіслав – Народний аматорський хоровий колектив Знам’янського локомотивного депо Одеської залізниці «Джерело».

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Класична музика – Ансамбль скрипалів Смолінська мистецька школа 

І ступеня – НАРОДНА МУЗИКА Артем Локотош, соліст Дитячого ансамблю сопілкарів «Дударик» Єлизаветградківського МБК, Олександрівського району

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації КАЗКИ – Кривда Кароліна Театральний гурток «Дотик Мельпомени» НВО школа-ліцей№19 м. Кропивницький.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації ВІРШІ - Віталій Ткаліч, учасник народного аматорського театрального колективу «Діалог» Знам’янського МПК.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Естрадна пісня - Невмержицька Софія, с. Богданівка.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Народна пісня - Миргородська Єлєна Смолінська мистецька школа.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Естрадна пісня - Назоліна Алла, Бірківський СБК.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації Естрадна пісня - Ракута Катерина, студентка Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації народна пісня - Народний аматорський хоровий колектив Знам’янського локомотивного депо Одеської залізниці «Джерело».

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації народна пісня - Рибнікова Галина БК смт. Знам’янка Друга

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації народна пісня - Салабутіна Марина м. Світловодськ

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації народна пісня - Савченко Софія, студентка Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв.

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації академічний вокал - Котлярова Яна, студентка Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв. 

Диплом І ступеня творчого проєкту «Фестиваль зірок» в номінації академічний вокал Браїм Василь, соліст народного хору «Джерело» локомотивного депо Знам’янка.

А ще були Дипломи ІІ, ІІІ ступенів і дипломи учасників творчого проєкту.

Дякуємо всім хто відгукнувся і взяв участь у нашому проєкті. Адже справжнє завдання нашого проєкту – здобуття перемоги не над іншими, а – над собою, запалити свою зірку таланту, цей неймовірний дар. І не важливо скільки років нашим зіркам, головне, бажання реалізувати його. І вони це зробили! Як сказав Сократ: «У кожного є сонце, треба лише дати йому світити». Тож палайте як зорі, яскраво і безкінечно. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень