Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Незвичний подарунок мешканцям громади від маленьких знам’ячан

Дата: 24.12.2020 15:50
Кількість переглядів: 1178

Фото без описуВ Україні, як і у всьому світі вироби, виготовлені своїми руками, завжди високо цінуються, бо в них, вкладені і душа, і талант, і вміння самого автора. Це надає їм ні з чим не зрівняного колориту і особливої оригінальності.

І сьогодні, на ялинках біля приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради з’явилися незвичайні ялинкові прикраси, що були виготовлені учасниками конкурсу на найкращу новорічну іграшку. 

Фото без описуЦей незвичний подарунок від дітлахів відсьогодні і до завершення новорічних свят неймовірні авторські дитячі поробки (клеєні, в’язані виконані з дерева, тканини, ниток, пінопласту у різноманітних техніках із застосуванням декору та декоративного розпису) подарують святковий і піднесений настрій як мешканцям, так і гостям нашого міста.

- Від щирого Фото без описусерця дякую і дітям, і батькам за вашу працю, створення прекрасних іграшок та участь у міській виставці-конкурсі на найкращу новорічну іграшку, завдяки вам наші зелені красуні засяяли неповторною красою, адже такі іграшки єдині у своєму роді. Тож дякую учасникам конкурсу на кращу новорічну іграшку за вашу креативність, талант і натхнення до створення прекрасного, - підкреслює Знам’янський міський голова і додає, що кожна з іграшок неповторна, адже наповнена дитячим сміхом і вірою в диво. 

Нагадуємо, що нагородження переможців і усіх учасників конкурсу відбудеться напередодні новорічних свят. Про дату і час буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень