Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітання з Днем народження – це не лише прояв уваги, насамперед – це повага та щирість

Дата: 23.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 1527

Фото без описуНапередодні, свої ювілейні дні народження відзначили голова квартального комітету №7 Людмила Іванівна Лопата та секретар будинкового  комітету №12 Галина Дмитрівна Жемна.

Секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська та начальника відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко завітали до ювілярок та привітали їх з цими поважними датами у житті від Знам’янської міської ради, Знам’янського міського голови Володимира Сокирка та себе особисто.

Вікторія Володимирівна звернулася до Людмили Іванівни з найщирішими побажаннями міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша праця. Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і вашій родині на многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!

Секретар Знам’янської міської у своєму вітанні відзначила, що професіоналізм і й досвід роботи Галини Дмитрівни здобули Фото без описуавторитет мудрої людини та успішного організатора. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення на благо мешканців квартального комітету. Нехай Боже благословення, людська довіра і допомога супроводжують Вас в житті. Бажаю міцного здоров'я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі.

Подякувала ювіляркам за чуйне серце, за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень