Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 18.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 1113

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва ( голова Неля Данасієнко).

Члени постійної комісії міської ради розглянули проєкти рішень, що запропоновані міським головою винести на розгляд другої сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, у тому числі 5 з яких стосуються кадрових питань, утворення виконавчого комітету нового скликання та затвердження його персонального складу, а також додаткові проєкти рішень, що надійшли від суб’єктів подання та затвердження яких є вкрай важливим для подальшої реалізації завдань, що постали перед органами виконавчої влади, місцевого самоврядування в процесі реформ, що тривають у державі.

Депутатам були представлені відомості про кандидатів на посади заступників міського голови та керуючого справами ( секретаря) виконавчого комітету, запропоновано до розгляду інформацію про кандидатів, яких міським головою запропоновано включити до персонального складу виконавчого комітету.

Під час розгляду питання затвердження Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, члени постійної комісії обговорили пропозиції, що надійшли протягом обговорення даного проекту, а також надали власні зміни до змісту його окремих статей.

Заступник начальника фінансового управління Олена Лепетко проінформувала членів постійної комісії щодо виконання дохідної частини загального фонду бюджету міста Знамянки станом на 01.12.2020 року в розмірі 105,2%, що дає змогу збільшити обсяг доходів бюджету відповідно до статті 78 Бюджетного кодексу України. Враховуючи вищезазначене, на розгляд депутатів було запропоновано проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік», який було підготовлено на підставі звернень головних розпорядників бюджетних коштів та передбачає збільшення дохідної частини бюджету міста на 1 161 866 гривень та внесення змін до видатків бюджету, а саме: 

переміщення бюджетних призначень по загальному фонду для виплати розрахункових звільненим працівникам виконавчого комітету Знам’янської міської ради в сумі 72 000 грн.; 

збільшення бюджетних призначень територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка для виконання Постанови Центрального апеляційного господарського суду м. Дніпро від 16.11.2020р. № 912/1240/19 (по справі по капітальному ремонту нежитлової будівлі по вул. Церковна,7, м. Знам’янка, Кіровоградська область) в сумі 1 050 066 грн.;

збільшення бюджетних призначень на надання матеріальної допомоги для лікування, реабілітації тяжко хворих – 50000 грн.;

збільшення бюджетних призначень для забезпечення виконання рішення міської ради від 25 травня 2020 року № 2432 «Про звільнення від сплати за оренду комунального майна територіальної громади м. Знам’янка на період дії карантину»  - компенсація втрат КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» понесених внаслідок звільнення приватних підприємців, що здійснюють свою діяльність на території дільниці «Ринок», від сплати за надання торгового місця з 17 березня по 17 травня 2020 року включно  на суму111800 грн.

Комісією розглянуті інші питання порядку денного, надано висновки та рекомендації до проєктів рішень.

Участь в роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань, бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Лілія Меренкова, Людмила Семиніна, Ольга Бойчук, Олег Гребенюк, Олег Кузін, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради. 

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень