Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 18.12.2020 15:10
Кількість переглядів: 1104

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва ( голова Роман Кондратьєв).

Члени постійної комісії розглянули проєкти рішень, що запропоновані міським головою винести на розгляд другої сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, а також додаткові проєкти рішень, що надійшли від суб’єктів подання та затвердження яких є вкрай важливим для подальшої реалізації завдань, що постали перед органами виконавчої влади, місцевого самоврядування в процесі реформ, що тривають у державі.

Депутатам були представлені відомості про кандидатів на посади заступників міського голови та керуючого справами ( секретаря) виконавчого комітету, запропоновано до розгляду інформацію про кандидатів, яких міським головою запропоновано включити до персонального складу виконавчого комітету.

Депутатами обговорено проект Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, надано власні пропозиції щодо змісту його окремих статей.

Під час розгляду  проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік», в частині запропонованого  збільшення бюджетних призначень для виконання Постанови Центрального апеляційного господарського суду м. Дніпро від 16.11.2020р. № 912/1240/19 (по справі по капітальному ремонту нежитлової будівлі по вул. Церковна,7, м. Знам’янка, Кіровоградська область) в сумі 1 050 066 грн., заслухано директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Тетяну Костікову. Депутати обговорили причини та наслідки ситуації, що склалася;  поставили запитання, висловили власні думки з даного питання.

Комісією розглянуто інші питання порядку денного, надано висновки та рекомендації до проєктів рішень.

Участь в роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва Роман Кондратьєв, Юрій Григораш, Майя Лук’яниця, Наталія Балик, Тетяна Захарчук, Анатолій Тесленко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради. 

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень