Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Секретар міської ради Вікторія Зеленська взяла участь у онлайн-семінарі «Процедури проведення реорганізації місцевих рад, вирішення кадрових питань в громадах, що реорганізуються»

Дата: 23.12.2020 08:49
Кількість переглядів: 1307

Фото без описуПід головуванням радника з питань децентралізації та місцевого самоврядування Леоніда Жовтила за участі  голів територіальних громад, представників сформованих територіальних громад Кіровоградської області відбувся онлайн-семінар «Процедури проведення реорганізації місцевих рад, вирішення кадрових питань в громадах, що реорганізуються».

Знам’янську міську об’єднану територіальну громаду представляли: секретар міської ради Вікторія Зеленська, керівники управлінь, відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Леонід Борисович ознайомив голів та відповідальних посадових осіб громад Кіровоградської області із правовим регулюванням процедур реорганізації місцевих рад, а також основними алгоритмами вирішення кадрових питань під час процесу реорганізації ОМС.

Також учасники семінару детально зупинилися на питаннях:
організації роботи комісії з реорганізації. Особливості проведення інвентаризації в громадах, що реорганізуються;
складанні, затвердженні та підписанні передавального акту;
припинення органу місцевого самоврядування як юридичної особи;
загальних засадах реорганізаційних процесів в ОМС.

На завершення онлайн-семінару  учасники відмітили ефективність зібрання і подякували за корисну інформацію організатора - радника з питань децентралізації та місцевого самоврядування Леоніда Жовтила.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень