Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Добрим справам завжди є час!!!

Дата: 21.12.2020 16:49
Кількість переглядів: 1174

Фото без описуДень Святого Миколая - це свято, якого так чекають дітлахи у всьому світі. Саме цього дня розпочинаються найказковіші дні в році – новорічно-різдвяні свята і це якраз час для загадування бажань.

Спеціалістами Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (дир. Шевченко Наталія) здійснено Фото без описувідвідування дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу напередодні цього дивовижного свята. 38 прийомних дітей та дітей-вихованців отримали подарунки від міської влади з рук самого святого Миколая та мали змогу не тільки розповісти підготовані вірші, а й особисто передати йому свої найзаповітніші бажання.

Загалом, насправді, для добрих та чарівних справ завжди є час! Цього року Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в роботі допомагали безліч добрих людей! Окрему вдячність хочеться висловити отцю Івану Процю, отцю Василю Мазурку, отцю Євгенію Жабковському, Фото без описупастирю Сергію Немічеву.

Протягом 2020 року релігійні громади, які вони представляють, не залишившись осторонь, надавали безкоштовну допомогу речами, одягом, продуктами, засобами гігієни, іграшками, ліками та усім необхідним членам кризових Фото без описусімей. 

Сподіваємось на те, що Новий 2021 рік принесе в наші родини здоров’я, радість зустрічей і тепло посмішок, нехай виправдаються очікування, а мрії здійсняться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень