Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підведено підсумки конкурсу "Краща новорічна іграшка"

Дата: 21.12.2020 16:06
Кількість переглядів: 1275

З метою сприяння творчому саморозвитку, самореалізації та підтримки обдарованих дітей міста, відродження та збереження народних і родинних традицій та культурної спадщини з 14 по 21 грудня 2020 року виконавчим комітетом Знам’янської міської ради був оголошений конкурс на кращу новорічну іграшку.

21 грудня у залі засідань міської ради відбулося підведення підсумків. До участі у конкурсі було подано понад шість десятків робіт, виконаних у традиціях новорічно-різдвяної флористики.

Це і різдвяні віночки та дзвоники, стилізовані ялинки, колажі, новорічні іграшки та композиції тощо. Конкурсні роботи виконані у традиційних та сучасних техніках з використанням найрізноманітніших матеріалів: тканина, дерево, скло, папір, тісто, солома, лоза, гілки дерев, шишки, жолуді, мушлі, пір’я, солодощі, насіння та багато іншого.

Варто сказати, що визначити кращі роботи було дуже важко, адже кожна іграшка була неповторною по своєму виконанню, красивою та незвичайною.

Іграшками дітей прикрасять новорічну ялинку на Південній частині міста біля магазину «МаркетОпт», яка щодня буде звеселяти перехожих, дарувати відчуття новорічних чудес протягом усіх Новорічних та Різдвяних свят

Враховуючи дотримання вимог до виготовлення іграшки: різноманітність та оригінальність використаних матеріалів, естетичність виконання, журі обрало переможців конкурсу. Найкращі: Конюшенко Вадим, Літовка Олександра, Паршин Микита, Малеєв Євген, Пушкаренко Артем, Гаврилов Євгеній, Зеленкевич Ганна, Боброва Марія, Філоненко Маргарита, Зайченко Мілана, Пісчурнікова Віолетта, Бакаєв Денис, Желонкіна Вікторія, Пушкаренко Ганна, дитячий будинок сімейного типу Десятнікових.

Про дату і час нагородження переможців і усіх учасників буде повідомлено окремо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень