Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обговорено питання відпочинку та оздоровлення дітей пільгових категорій під час оздоровчої кампанії 2021 року

Дата: 18.12.2020 13:57
Кількість переглядів: 1135

Фото без описуВідділ молоді, спорту та охорони здоров’я взяв  участь в обласній  онлайн - нараді, яку проводив департамент соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації. 

Під час наради обговорювались такі питання: відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій під час  оздоровчої кампанії 2021 року, видача посвідчень багатодітним сім’ям, присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» та напрямки реалізації державної політики у сфері запобігання насильству у сім’ї. 

Було надано доручення територіям передбачити у бюджетах на 2021 рік кошти для оздоровлення та відпочинку дітей не менш як 16 відсотків дітей шкільного віку. 

Крім цього надано роз’яснення щодо нових вимог Постанови КМУ щодо видачі посвідчень багатодітним сім’ям  та акцентовано увагу на поширені помилки під час підготовки документів для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». 

На завершення наради було підведено підсумки обласного фотоконкурсу «Я проти насилля». На жаль бажаючих взяти участь у ньому з нашого міста не знайшлося.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень