Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась нарада з начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівників комунальних підприємств міста

Дата: 16.12.2020 13:36
Кількість переглядів: 1198

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка відбулась нарада з начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівників комунальних підприємств міста. 

Заступник начальника фінансового управління – начальник відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин Олена Лепетко проінформувала про те, що станом на 1 грудня власні доходи бюджету м. Знам’янка виконані на 105,1 % а саме: при плані 177 374,0 тис грн. виконання склало 186 683,5 тис. грн. до кінця року також очікується виконання доходної частини міського бюджету. На даний час триває процес формування бюджету на 2021 рік. Фото без описуПроектом бюджету в повному обсязі передбачені видатки на заробітну плату, оплату енергоносіїв та комунальних послуг. Незахищені видатки також передбачені у розмірі який забезчує першочергові потреби установ.

Начальник відділу освіти Людмила Клименко проінформувала про діяльність закладів освіти та структуру. В місті функціонує  6 загальноосвітніх навчальних закладів, 7 дошкільних навчальних закладів, центр дитячої та юнацької творчості, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, інклюзивно ресурсний центр, міський центр професійного розвитку педагогічних працівників. Зазначила, що у поточному році тривають роботи по капітальному ремонту по утепленню ЗОШ № 1, капітальному ремонту по заміні вікон на енергозберігаючі ЗОШ № 2 та № 3, ЗДО № 8 «Світлячок», капітальному ремонту по утепленню фасаду ЗДО № 2 «Теремок», ЗДО № 7 «Козачок», капітальному ремонту ЗДО № 6 «Сонечко». Результатом роботи закладів освіти – є якісна освіта, що відображається у балах зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації, показниках Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, результативність участі у конкурсах різних рівнів. В закладах освіти постійно дотримуються повітряно-теплового режиму та виконання належних протиепідемічних заходів з забезпеченням закладів освіти антисептичними засобами.

Фото без описуНачальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Микола Нікітін проінформував присутніх що, робота з підготовки до опалювального періоду 2020/2021 розпочалась одразу ж після завершення попереднього. Управлінням постійно здійснюється моніторинг проходження опалювального періоду  на об’єктах житлово-комунального господарства та об’єктах закладів освіти, охорони здоров’я, бюджетних установ, закладів соціальної сфери міста. Також повідомив про те, що комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг» заготовлено 300 т. протиожеледньої суміші та підготовлено 6 одиниці комунальної техніки, які будуть задіяні на зимове утримання доріг, для сталого проходження зимового періоду.  

В.о директора КНП «»Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради Ігор Муравський доповів про епідемічний стан захворюваності на СOVID-19. Зазначив, що методом ПРЛ обстежено 2695 осіб, експрес тестами -250 осіб, з них по КНП «ЗПЦ ПМСД» -170 шт., по міській лікарні – 80 шт. Підтверджено захворювання за результатами методом ПЛР у 271 особи, з них: 197 осіб мешканців міста та 74 особи Знам’янського району. Одужали 99 осіб з них по місту - 71 особа, по району -28 осіб.

За результатами наради міським головою Володимиром Сокирком надано доручення, встановлені терміни виконання. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень