Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З професійним святом привітали працівників Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області

Дата: 15.12.2020 14:07
Кількість переглядів: 1232

Сьогодні  своє професійне свято відзначають  працівники суду.  Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День працівників суду» від 8 грудня 2000 року і відзначається щорічно 15 грудня.

З цієї нагоди  Знам’янський міський голова  Володимир Сокирко, секретар міської ради Вікторія Зеленська завітали до Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області, щоб привітати його працівників із професійним святом. 

Володимир Феліксович відзначив вагому роль працівників судової системи у зміцненні законності, забезпеченні захисту державних інтересів і законних прав громадян.

«У працівників суду важка і відповідальна професія. Від Ваших рішень часто залежать доля людей та країни в цілому, – сказав очільник міста. – Щиро зичу вам щастя та наснаги, благополуччя і нових здобутків на професійній ниві! Дякую за вашу роботу».

Зі щирими словами побажань до присутніх звернулася секретар міської ради Вікторія Зеленська.

«Нехай і надалі ваші щоденні професійні зусилля будуть запорукою утвердження верховенства права в нашій державі, ваша почесна праця завжди супроводжується успіхом, а люди мають від неї чітке відчуття захищеності та усвідомлення невідворотності покарання за порушення законності».

В свою чергу голова Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Ябчик Наталія Миколаївна подякувала поважним гостям за привітання і побажала своїм колегам міцного здоров’я, сімейного щастя, благополуччя та нових звершень у відповідальній та благородній праці! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень