Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тиждень дружби «Повір у себе»

Дата: 07.12.2020 10:59
Кількість переглядів: 1213

Фото без описуТрадиційно до Міжнародного дня інвалідів  на базі КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради" проводиться Тиждень Дружби «Повір у себе».

Діти з особливими потребами вважають себе рівноправними членами суспільства, хоча і потребують іноді допомоги сторонніх людей.

Започаткований центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Тиждень Дружби завжди запрошує всіх друзів та просто небайдужих людей зібратися разом, зазирнути у життя вихованців закладу, підтримати духовний потенціал кожного учня, дати можливість кожному проявити себе в тій чи іншій сфері діяльності і творчості.

Фото без описуЦього року у зв’язку з карантинними обмеженнями майже всі заходи проводились онлайн, але програма була дуже насиченою. Концерти, розважальні програми, творчі майстерні, відеоогляди та багато іншого  чекали на дітей протягом тижня.

Фото без описуДякуємо всім, хто долучився до участі  в програмі Тижня, а також педагогічному колективу школи. А від міської влади діти отримали в подарунок набори для творчості та розвиваючі ігри.

Наталія Шевченко, директор ЦСССДМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень