Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги

Дата: 04.12.2020 13:45
Кількість переглядів: 1263

Фото без опису5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера, а 6 грудня в Україні – це День Збройних сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги.

Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення нашої армії.

Напередодні свят, 4 грудня, у приміщенні міської ради міський голова Сергій Філіпенко, секретар міської ради Наталія Клименко вручили відзнаки військовослужбовцям і волонтерам, Фото без описуякі постійно допомагають бійцям на передовій у зоні проведення ООС/АТО, а саме:

 Черепову Борису Михайловичу, підполковнику, тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділення забезпечення Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Бондаренку Олександру Григоровичу, майору, тимчасово виконуючого обов’язки  начальника відділення призову Знам’янського об’єднаного міського територіального центру Фото без описукомплектування та соціальної підтримки.

Бабічу Олександру Андрійовичу, підполковнику, заступнику командира військової частини А1201 з безпеки.

Безверху Зінаїду Михайлівну, начальника клубу військової частини А1201

Громадській організації «Знам’янське об’єднання «Майдан» (координатор –  Наталія Тишкевич .).

Громадській організації «Знам’янська міська Організація ветеранів України» (голова – Ганна Бабійчук).

Фото без описуГромадській організації «Товариство Червоного Хреста України» (голова -  Тетяна Котинська)

Громадській організації «Дай лапу» (голова -  Богдана Стоян).

Також, Наталія Клименко вручила Подяку координатору громадській організації «Знам’янське об’єднання «Майдан» Фото без описуНаталії Тишкевич від комунального закладу "Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам" при Кіровоградській обласній раді за свідому громадську позицію, небайдужість до майбутнього країни, за надану допомогу у скрутний для нашої Батьківщини час та з нагоди Дня волонтера.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень