Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів в м.Знам’янка відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам голодоморів і політичних репресій в Україні

Дата: 28.11.2020 16:29
Кількість переглядів: 1240

Фото без опису28 листопада 2020 року з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів в м.Знам’янка відбулось покладання квітів  до  пам’ятного знаку жертвам голодоморів і політичних репресій в Україні. 

У заході взяли участь міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови Валентина Загородня, секретар міської ради Наталія Клименко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Галина Лихота, Фото без описукеруюча справами міськвиконкому Ірина Ратушна. 

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам голодоморів і політичних репресій в Україні і вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Пам’ять про закатованих голодом українців має жити в серці кожного з нас, щоб надавати сили для боротьби за незалежність нашої країни. Адже такі численні жертви, єдиною провиною яких була приналежність до українства, не мають права на забуття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень