Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання конкурсної комісії відділу освіти

Дата: 26.11.2020 13:13
Кількість переглядів: 1242

Відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 28.09.2020 року № 2631 «Про створення комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам'янської міської ради», відповідно до наказу начальника відділу освіти від 21 жовтня 20202 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», від 17 листопада 2020 року № 220-од «Про внесення змін до наказу від 12 жовтня 2020 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», враховуючи наявність вакантної посади директора, створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у складі 7 осіб та організовано відповідну роботу.

25 листопада 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, під час якої було розглянуто питання порядку денного: перевірка документів, що надійшли до відділу освіти від кандидатів на вакантну посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного  розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради та допущення їх до участі у конкурсі.

Згідно з рішенням конкурсної комісії, перевірено документи, які надійшли від двох претендентів, які (відповідно до рішення конкурсної комісії) допущені до участі у конкурсі на посаду директора. Претендентами на участь у конкурсі визначено           Ліпінську Ольгу Григорівну та Шемчук Ніну Михайлівну.

Проведення конкурсного відбору заплановано на  27 листопада 2020 року о 14.00 за адресою (вул. Грушевського, 13, каб. № 14, Знам’янський центр дитячої та юнацької творчості).

Додаток 1

Протокол № 1

Рішення № 1

Конкурсна комісія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень