Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 23.11.2020 13:48
Кількість переглядів: 1225

26 листопада  2020 року о 9  год. 00  хв. в  приміщенні міського Палацу культури за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 30 (великий глядацький зал)., відповідно до розпорядження міського голови Філіпенка С.І. від 23 листопада 2020 року № 131 "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради" відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

На розгляд засідання виносяться наступні питання:

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування .
Про переведення  прийомної сім’ї в статус дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього малолітньої дітей.
Про дозвіл на дарування житлового будинку та земельної ділянки, право користування якими належить малолітнім та неповнолітнім дітям.
Про дозвіл на дарування житлової квартири, право користування якою належить малолітнім та неповнолітнім дітям.
Про надання дозволу Бабічевій Олені Юріївні на укладення договору про поділ спадкового майна.
Про призначення опікуна малолітнім дітям.
Про призначення піклувальником.
Про постановку на квартирний облік учасника бойових дій.
Про затвердження списків квартирного обліку працівників експлуатаційного вагонного депо Знам’янка регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця».
Про затвердження списків квартирного обліку    працівників    виробничого підрозділу «Знам’янське територіальне управління».
Про    внесення змін  до Регламенту роботи виконавчого комітету Знам`янської міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням виконавчого  комітету №82 від 14.03.2016р.
Про затвердження штатної чисельності комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних  працівників» Знам’янської міської ради.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 28 березня 2019 року № 87 «Про затвердження штатної чисельності комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради».
Про  хід  виконання «Міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019 – 2021 роки» за звітний період 2020 року.
Про затвердження звіту про роботу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2020 рік.
Про хід виконання  міської програми «Обдарована молодь – запорука  розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2019 – 2020 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним Працівникам за досягнуті успіхи за 2020 рік.
Про затвердження  звіту про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за  ІІI квартал 2020 року.
Про хід виконання Програми підтримки  житлового фонду та благоустрою міста
Знам’янки на 2018-2022 роки   за 9 місяців 2020 року.
Про  затвердження  складу  конкурсної   комісії з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення твердих побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки.
Про визначення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста від 
кошторисної вартості будівництва  індивідуального гаражу №8 
по вул. Гагаріна, 27 у м. Знам'янка
Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень