Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Пам’ятаймо тих, хто боровся за нас, тих, хто ціною власного життя здобув перемогу

Дата: 28.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 1269

Фото без описуЩороку 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників. Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх.  

Фото без описуСьогодні, у місті Знам’янка, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників  відбулося  покладання квітів до Обеліску Слави та на меморіальному кладовищі,  за участю міського голови Сергія Філіпенка, секретаря міської ради Наталії Клименко, керуючої справами міськвиконкому Ірини Ратушної, Фото без описузаступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Гребенюка, голови громадської організації ветеранів України Ганни Бабійчук та Почесного громадянина міста Фото без описуЗнам’янка Михайла Василашка.   

Присутні низько схилили голови у скорботі за полеглими, вшанувавши їх пам’ять хвилиною мовчання.  Пам’ятаймо тих, хто боровся за нас, тих, Фото без описухто ціною власного життя здобув перемогу. Вічна пам’ять героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень