Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової 95 сесії міської ради

Дата: 26.10.2020 16:01
Кількість переглядів: 1351

23 жовтня 2020 року під головуванням секретаря міської ради Наталії Клименко відбулося засідання чергової 95 сесії міської ради. Перед початком пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради, на якому обговорили проєкти рішень, що відповідно до розпорядження міського голови були винесені на розгляд чергової дев’яносто п’ятої сесії міської ради.

На спільному засіданні постійних комісій міської ради, крім питань винесених на сесію, було обговорено: звернення керівництва чотирьох АЗС до постійної комісії з питань землекористування та будівництва щодо перегляду розміру орендної плати за земельні ділянки, які перебувають в оренді юридичних осіб для розміщення АЗС; необхідності додаткового фінансування з міського бюджету виплат премій обдарованій молоді. 

За результатами розгляду вирішено рекомендувати відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі надати відповідну інформацію по АЗС, які зареєстровані в місті, а відділу освіти і фінансовому управлінню розробити проєкт рішення щодо виділення додаткових коштів для виплати премій обдарованій молоді.  

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

За результатами голосування порядок денний було взято за основу (31 питання, які зазначені в розпорядженні міського голови про скликання сесії).

До порядку денного було додатково включено 1 проєкт рішення «Про надання дозволу на безоплатну передачу основних засобів та товарно-матеріальних цінностей».

За результатами роботи міська рада затвердила 38 рішень, у тому числі: 12 депутатських запитів, 25 рішень з питань регулювання земельних відносин та 1 рішення, яким надано дозвіл на безоплатну передачу основних засобів та товарно-матеріальних цінностей з балансу міського Палацу культури на баланс комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Не набрали необхідної кількості голосів 5 проєктів рішень.

У пленарному засіданні чергової 95 сесії міської ради брали участь: 23 депутати міської ради, а саме – Н.Клименко, О.Антоненко, С.Бойко, Н.Данасієнко, І.Зіньковська, С.Каратєєв, Ю.Клюка, Н.Коленченко, Р.Кондратьєв, О.Куцов, О.Луц, Т.Макарова, Ю.Майборода, В.Мацко, В.Озеряний, О.Озеряний, К.Пастух, С.Пашко, Ю.Сопільняк, Н.Тишкевич, А.Тесленко, О.Тітарєв, С.Філіпова, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники ЗМІ, жителі міста, заявники.

З результатами поіменного голосування за проєкти рішень та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень