Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 26.10.2020 15:47
Кількість переглядів: 1358

Фото без опису     Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 22 жовтня 2020 року  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено   31 проєкт рішень, з яких затверджено - 29.


    Прийнято 2 рішення про видачу дублікату свідоцтва щодо права власності на житловий будинок.


    Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: рішення щодо здійснення правочинів з майном, власниками або користувачами якого є малолітні діти; призначено  піклувальника над неповнолітньою дитиною; визначено участь батьків у вихованні малолітніх дітей; надано одноразову матеріальну допомогу дітям - сиротам,   затверджено висновок служби у справах дітей щодо підтвердження проживання неповнолітньої дитини для тимчасового виїзду за межі України; відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 586 надано дозволи на влаштування дітей на цілодобове перебування до закладів які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей на 2020-2021 навчальний рік.Фото без опису
          Поставлено в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету особу з інвалідністю 3 групи, потерпілою від Чорнобильської катастрофи 1 категорії, надано  житлову квартиру в місті Знам’янка учаснику бойових з числа АТО/ООС (із зняттям його з квартирного обліку). 
          Заслухано інформацію начальника Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області про хід виконання Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016 – 2020 роки за сім місяців 2020 року.
           Розглянуто заяву керівництва ТОВ "КОПІЛКА" та встановлено  цілодобовий режим роботи магазину з 22 жовтня 2020 року, терміном на 1 рік.
          Рішенням виконавчого комітету затверджено штатний розпис КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, у кількості 494,5 штатних посад та 14,0 штатних посад за рахунок коштів, отриманих від профілактичних оглядів, в новій редакції.
    Відповідно до   внесених змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» щодо підвищення розміру мінімальної заробітної плати затверджено штатний розпис КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
           Надано дозвіл комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг» щодо здійснення переоформлення особового рахунку  на житлову квартиру.          
           Рішенням виконавчого комітету присвоєно окремі адреси : індивідуальному гаражу та земельній ділянці на якій він розташований; торгівельним будівлям та земельним ділянкам на яких вони розташовані; будівлям та земельній ділянці, на якій вони розташовані; визначено розмір пайової участі у розвитку інфраструктури міста від кошторисної вартості побудованого гаража у розмірі 4% від загальної кошторисної вартості побудованого гаража.
           Заслухано інформацію про хід виконання  в 2020 році Програми цивільного захисту населення міста Знам’янки на 2016-2020 роки.
          На виконання Порядку та умов надання у  2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877, затверджено рішення місцевої комісії для підготовки пропозицій та прийняття рішень щодо використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.
    У зв’язку з перенесенням виборчої дільниці №350732  з  ПАТ «Завод  Акустика»  до  ВП «Дистанція  захисних лісонасаджень» регіональної  філії  «Одеська  залізниця»  та  з метою  забезпечення  доступності громадян  до  виборчої  дільниці  в  день  проведення  місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, прийнято рішення виконавчого комітету, яким 25 жовтня 2020  року  здійснювати рух  автобусів  від церкви  Апостола Андрія Первозванного (вул. Соборна)  до  виборчої  дільниці,  яка  знаходиться  у  ВП «Дистанція  захисних лісонасаджень» регіональної  філії  «Одеська  залізниця»  (вул. Соборна,155) згідно з розкладом руху:

Час відправлення  з  початкового пункту    Час відправлення  з  кінцевого  пункту
08.00    08.45
10.00    10.45
12.00    12.45
14.00    14.45
16.00    16.45
19.00    19.45
        


Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень