Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Магічний і чарівний світ дерева

Дата: 19.10.2020 16:50
Кількість переглядів: 1316

Фото без описуДоторкнутися до магічного і чарівного світу дерева на Арт-подвір’ї запросив нас майстер міської асоціації народних майстрів та художників аматорів (кер. В. Кравченко) міського Палацу культури – Валентин Невкритий.  


Вироби з натурального дерева не тільки міцні, а й естетичні та красиві зовні. Крім виняткових властивостей дерева, як матеріалу, його запаху, воно випромінює неймовірної сили внутрішню енергетику природи та лісу.

Саме ця енергетика і зачарувала Валентина Івановича Невкритого. 
У руках умілої людини дерево оживає, наповнюється змістом та розкриває свій характер, однак для цього потрібно вкласти свою душу. Саме так вважає Валентин Іванович. Якоїсь філософії, з якою майстер підходить до роботи, немає. У лісі він знаходить неймовірні нарости на деревах – кап і сувель. Побачивши в голові виникає якийсь образ, а потім, в руках майстра, дерево перетворюються на магічний витвір.
Валентин Іванович створив власний світ, в якому і живе. Кожна робота виконана з любов`ю, наповнена душею автора. «Аби виріб і людину тішив, і згадку приємну про автора залишив» як каже сам майстер, щоб і його згадували «незлим, тихим, словом».

 Майстра привітала начальник відділу культури і туризму С. Бабаєва, музичний дарунок подарувала студія вокального співу "Melos" (кер. Р. Павловський). Приємно, що поціновувачів таланту Валентина Невкритого було доволі багато і дощ не став на заваді. Фото без опису
Захід проходив з дотриманням вимог МОЗ. 

Відділ культур і туризму 
Знам’янського місквиконкому 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень