Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Захід в школі імені М.В.Лисенка

Дата: 05.10.2020 13:59
Кількість переглядів: 1217

  Перша неділя жовтня щедра на свята,  міжнародні: День музики, День людей похилого віку, День ветерана  та День вчителя, які  минулої п’ятниці  учні та  викладачі музичної школи імені М.В. Лисенка відзначили святковим концертом.

 

Захід  відбувався в умовах адаптивного карантину, з дотримання всіх санітарних норм. Юні виконавці вітали своїх  улюблених викладачів музичними дарунками. З найщирішими словами  вдячності та найкращими побажаннями  до  вчителів звернулися директор школи Івасенко Сергій Володимирович  та начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна.

    

Свято відбулося,  і діти, і вчителі дуже сумували за відсутністю живого   спілкуванням, за теплою   атмосферою залу, за оплесками, за неперевершеними емоціями. Настрій заходу створювала викладач музично теоретичних дисциплін  Потапчук Людмила Яківна. В програмі концерту звучали твори сучасних композиторів та композиторів класиків, обробки українських народних пісень у виконанні учнів та викладачів  школи:  Репетило Вєри (скрипка),  Максименко Єлизавети (сопілка), Почхуа Єгора (акордеон),  Десятнікової Анастасії (акордеон), Ананьєва Андрія (гітара), Татарченка Олександра     (саксофон), Минько Неоніли (сольний спів), Стриженко Лариси (сольний спів), фортепіанних дуетів викладачів у складі Бодні Н.А. та Бодні І.М. ;  Коваленко Є,  В.   та  Гурської Н. Г.  Приємним сюрпризом став музичний подарунок від молодого викладача  школи Моторної Ольги Володимирівни. У її виконанні прозвучав романс А. Аляб’єва «Я вас любил». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Кожного року з цієї нагоди колектив запрошує на свято  колег, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

Це –  ветерани школи:  Шульга Лариса Петрівна, Мельниченко Євдокія Павлівна, Борисова Валентина Степанівна, Приходько Валентина Вікторівна, Голубова Надія Валентинівна та Пахомова Лариса Михайлівна. Але цього року було прийнято рішення відвідати та привітати  їх вдома. Вітали ветеранів квітами та солодощами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень