Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці відзначили День партизанської слави

Дата: 22.09.2020 14:54
Кількість переглядів: 1735

Фото без описуСьогодні, 22 вересня, у Знам’янці відзначили День партизанської слави. Керівництво   міста, смт.Знам’янка Друга та представники Знам’янської міської організації ветеранів України вшанували героїчний подвиг партизан і підпільників Другої світової війни біля пам'ятного знаку на честь партизан Чорного лісу Фото без опису(с.Водяно).

У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційних урочистостей не було.

«Переконаний, що подвиг партизанів завжди слугуватиме взірцем любові до рідної землі, невичерпним джерелом віри у щасливе майбутнє. Бажаю всім міцного здоров'я, душевного тепла та родинного благополуччя.

Фото без описуНизько вклоняюся вам, ветерани партизанського та підпільного руху!», - зазначив міський голова Сергій Філіпенко звертаючись до присутніх.

«У День партизанської слави,- зазначила Ганна Олексіївна Бабійчук,- Фото без описуми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість, ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим дітям та онукам. Ви завоювали мир і спільними зусиллями його треба зберегти!»

Хвилиною мовчання та покладанням квітів учасники   заходу віддали шану пам’яті полеглих партизан і підпільників.

Фото без описуНаразі у м.Знам’янка проживає 2 ветерани  партизанського руху.   На жаль, через поважний вік та стан здоров’я жоден з них не зміг взяти участь в покладанні квітів до пам'ятного знаку на честь партизан Чорного лісу (с.Водяно).

Фото без описуТому керівництво міста та представники Знам’янської міської організації ветеранів України в особі: секретаря міської ради Клименко Наталії Миколаївни та Бабійчук Ганни Олексіївни Фото без описуособисто привітали кожного учасника партизанського руху і  вручили квіти та продуктові набори за місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень