Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ по питанню формування бюджетних запитів на 2021 рік

Дата: 17.09.2020 16:30
Кількість переглядів: 1769

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г. за участі заступника начальника фінансового управління – начальника відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин Лепетко О. проведено нараду з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ по питанню формування бюджетних запитів на 2021 рік.

На нараді інформували про вимоги щодо планування міського бюджету на 2021 рік та ознайомили головних розпорядників з наказами Міністерства фінансів України від 27.08.2020р. №534 «Про впровадження в дослідну експлуатацію комп’ютерної програми «Інформаційно-аналітична система управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA» та від 28.08.2020р. №536 «Про затвердження Порядку реєстрації у 2020 році учасників бюджетного процесу на місцевому рівні в інформаційно-аналітичній системі управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA». 

На нараді обговорювалось питання включення в бюджетні запити на 2021 рік видатків бюджетних установ, що знаходяться на території Знам’янської селищної ради та Петрівської сільської ради.

Також наголошено на економне, раціональне та своєчасне використання бюджетних коштів в 2020 році, а саме: забезпечення своєчасного використання коштів на цілі, які передбачені в бюджеті.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень